Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Webbsida 23. feb, 2022

Maria Björkman (f Hydling)

Hej Leif!Länge har jag ju känt till dig och din forskning på Roslags-Bro, eftersom jag själv har djupa rötter där. Däremot har jag inte förrän nu hittat släktband, om än lite avlägsna! Din farfars mor Anna Lovisa Sjöblom var kusin till min farmors farmor Elvira Sjöblom.
Jag har anor bakåt ända till Anna Lovisas farfars farfars far, men det har säkert du också.Det som var lite oväntat för mig var att det var på den sidan vi var släkt, eftersom det är min faderssida Sjöblom, då det är moderssidan - Hydling - som har de flesta rötterna i Roslags-Bro och där jag trott jag skulle hitta dom.Jag har några bilder som kanske skulle intressera dig, på mina Hydlingar från Upplunda, jag skickar dom gärna till dig. Bifogat här ser du min morfar Seved Hydling (1919-2008), oklart årtal men kanske runt 1924. (Kattens namn är dock okänt, kan ha varit August!)Kanske såg du min lilla artikel i Anbladet förra året om mina släktingar på Björktorp i Upplunda?Det vore fantastiskt roligt att få ta del av ditt träd, visst har du det publicerat på Ancestry, eller missminner jag mig? Vore roligt med en kontakt.Allt gott,

/Maria